Contact

U kunt ons telefonisch bereiken op:

0515 422011

Of gebruik het contactformulier

Openingstijden

Wij zijn geopend van
maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Routebeschrijving

Ondersteuning op afstand

Snelle en persoonlijke ondersteuning op afstand!

Starten

Webdesign

ELCOM ontwikkelt ook websites. Een website zorgt voor meer naamsbekendheid en meer klanten die u via het internet vinden.

Het is ook mogelijk om door ELCOM een complete webshop te laten ontwikkelen.  Een webshop kan modulair opgebouwd worden, zo is het mogelijk om er een contente management systeem aan te 'hangen' zodat de klant zelf via een beveiligd deel van de site de website / webshop kan beheren. Bijvoorbeeld producten uit de webshop halen, toevoegen, wijzigen etc. Indien gewenst kunnen zelfs via dat systeem teksten van de site worden aangepast.

Neem contact op met ELCOM indien u belangstelling heeft voor een website/webshop en dan kunnen wij u geheel vrijblijvend verder helpen.

Voordelen van een website:

  • Besparingen op advertentiekosten: waarschijnlijk adverteert u nu met betrekkelijk grote advertenties om niet alleen uw naam, maar ook uw assortiment te presenteren. Met een website kunt u volstaan met alleen een internetadres, de rest kunt u uitgebreid op uw website plaatsen.
  • Service naar de klant: als makelaar bijvoorbeeld kunt u uw actuele informatie over te koop staande objecten op uw site zetten. Hierdoor kan uw klant wanneer het hem uitkomt kijken naar uw aanbod dat altijd up-to-date is.
  • Een verzorgde website is reclame voor de kwaliteit van uw bedrijf.
  • Met een website kunt u nieuwe klanten aantrekken doordat mensen u bijvoorbeeld via een zoekmachine gevonden hebben.