Contact

U kunt ons telefonisch bereiken op:

0515 422011

Of gebruik het contactformulier

Openingstijden

Wij zijn geopend van
maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Routebeschrijving

Ondersteuning op afstand

Snelle en persoonlijke ondersteuning op afstand!

Starten

Cloud Telefonie

Wij kunnen het aanspreekpunt zijn voor uw volledige ICT omgeving, waaronder uw telefonie. Telefonie gaat tegenwoordig veel verder dan de vaste telefonie op uw bureau, door onze samenwerking met dé VoIP specialist Dean One kunnen wij u een breed portfolio aan cloud gerelateerde internet en telefonie oplossingen bieden, waarmee enorme besparingen en efficientievoordelen mogelijk zijn.

Dean One biedt de modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. dean cloud
telefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP).

Dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one. Het spraakverkeer loopt volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Als een van de weinige aanbieders van VoIP telefonie kunnen wij u via dean one onbeperkt bellen voor een vast bedrag per medewerker leveren. Meer informatie kunt u vinden in de uitgebreide dienstbeschrijving of neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.